Стало відомо про те, що в одній зі столичних лікарень померла дівчинка з Саврані. Просто вирушила за грибами.

Таким чином, повідомляється, що дев'ятиріччя Вікторія з Савранського району, що в Одеській області, померла в столичній лікарні.

За кілька днів до цього вона вирушила за грибами. В ОДА кажуть, що в області вже як мінімум 35 людей отруїлися.

Про це передавати директор БФ " любов Любушкіна» Любов Рябко.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Серце дитини перестало битися близько 9: 00. У цей день їй виповнилося 10 років. Зараз волонтери збирають гроші, щоб транспортувати тіло назад додому, а також на Ритуальні послуги.

Тільки через добу, після того, як з'явилася перші симптоми, їй викликали швидку. Звідти її госпіталізували в київський "ОХМАТДИТ".

З початку року в області зафіксували вже 161 випадок отруєння грибами, 5 осіб померло.

Нагадаємо, що під Дніпром малюк об'ївся отруєних грибів, рятують всією реанімацією.

Як повідомляв портал Знай.ІА, "Стоїть, як у зайця на морозі": Ляшко спритно підняв настрій українцям великою білою голівкою.

Також портал Знай.ІА писав, що на Прикарпатті півсела злягло під крапельницями, від малого до великого: "це був не білий гриб"