Київські супермаркети не перестають дивувати різноманітністю "фауни", що облюбувала прилавки з продуктами. Цього разу городяни помітили мишку, що причаїлася серед яєць. Відповідне відео було опубліковано в співтоваристві "На Теремках" в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, відео було знято в магазині на вулиці Лятошинського. На опублікованих в мережі кадрах-лоток з яйцями посеред торгового залу супермаркету. На ньому гордо сидить миша, яку нітрохи не лякають відвідувачі, що снують навколо.

Таке видовище не на жарт розхвилювало киян.

"Відпочиває мишка", "Потравили якраз, напевно. Живі і здорові так себе не ведуть. А я якраз яйця купувала сьогодні там", "Просто з м'ясного відділу втекла, буває", - пишуть городяни.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ну сидить, гріє яйця. Може, у нього робота така», «Висиджує курчат», "Вмаявся бідненький, спить", - сміються деякі.

"Сеча гризунів смертельно небезпечна для здоров'я людей. Лептоспіроз, 3-4 дні, і привіт!» ,- нагадують про небезпеку кияни.

"Це звичайна справа, хто працював у торгівлі, ще й не таке можна побачити, на складі особливо, вони на багато більше за розміром бігають", - діляться досвідом українці.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі городянин придбав сир з пліснявою, але не благородною, а небезпечною для здоров'я. Незалежна експертиза показала, що сир був не тільки з цвіллю, але і з кишковою паличкою та іншими небезпечними для здоров'я складовими. Магазин не відреагував на вимогу повернути гроші за зіпсований товар.

Також Знай писав, що покупці поскаржилися на супермаркети, які продають зіпсовані кокоси. Горіх був зовні без ознак гнилі або зіпсованості. Однак всередині все згнило.

Нещодавно Знай передавав, що у Волинській області покупці одного з місцевих супермаркетів виявили апельсини з гниллю всередині. Фрукти були чорні всередині і цілком нормальні зовні. Також покупці показали гнилий гранат.