У Києві дві злодійки ромської національності пограбували 17-річну дівчинку. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Ха, гадаєте, якщо ми про них не повідомляємо, то вони зникли? На столичному залізничному вокзалі (Вокзальна площа, 1) співробітники поліції ОПВ УКР на гарячому зловили двох громадянок, які на східцях платформ 10-11 колії, здійснили крадіжки гаманця у дівчини 2003 року народження», - написали автори повідомлення у соцмережі.

Як зазначається, злочинниці завдали потерпілій загального збитку приблизно на тисячу гривень.

За протиправні дії правоохоронцями було затримано двох осіб: двічі засуджену за крадіжки Раплис Тетяну Борисівну 1991 року народження та її спільницю Рус Ганну Іванівну 1986 року народження, раніше також засуджену за злочини майнового характеру.

«Не Лакатош звичайно, але все ж...», - резюмують автори посту, натякаючи на родину злодюжок на прізвище Лакатош, яку неодноразово ловили на гарячому у Києві.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Куди поділи Лакатошів?», «Нє, ну Лакоташі були набагато фотогенічніші», «Нарешті хоч когось зловили!», - коментують подію городяни.

Нагадавшиємо, що правоохоронці затримали 3 підозрюваних у крадіжці сумки з грошима в сумі 840 тис. гривень у Печерському районі Києва. Підозрювані заздалегідь розподілили ролі і розробили план скоєння злочину.

Також портал Знай.uа писав, у Києві поліцейські затримали банду квартирних злодіїв-іноземців.