Жахлива історія сталася в Києві. Пізно вночі, коли жінка поверталася додому по спорожнілій вулиці, на неї напав ґвалтівник.

Чоловік побив і пограбував жертву і навіть спробував задушити. Нещасна зуміла вирватися і спробувала втекти, та нелюд кинувся навздогін. Врятуватися жінка змогла лише завдяки диву: недалеко від вокзалу чергували патрульні, які помітили городянку, що тікає. Помітивши поліцейських, вона кинулася на допомогу. Про це на офіційній сторінці у Facebook повідомив голова Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Також він виклав відео з камер патрульних - на записі видно, як копи затримують зловмисника.

"Пізньої ночі жінка йшла додому пішки. По дорозі до неї підійшов незнайомець і почав пропонувати поспілкуватися, але громадянка не звертала уваги на пропозиції і продовжувала свій шлях. Раптово він схопив її і потягнув в темне безлюдне місце, подалі від дороги", - розповів Білошицький.

За його словами, злочинець бив жінку по обличчю, відібрав сумку, спробував роздягнути, душив і збирався згвалтувати. І закінчив би задумане, якби не щасливий випадок.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Під час патрулювання інспектори Віталій Данильчук та Богдан Лісовський побачили перелякану жінку, яка мчала до них за допомогою. Нападник, як тільки побачив поліцейський патруль, різко передумав наздоганяти жертву і тепер сам спробував втекти. Але не вийшло.

Для потерпілої викликали "швидку допомогу".

"Ця історія яскравий приклад того, як працює один з найважливіших поліцейських інструментів - превентивне патрулювання. Коли патрульні поліцейські не направляються на конкретний виклик, а патрулюють певну територію з метою запобігання правопорушенням. Це дає свої результати", - зазначив Білошицький.

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі нелюд зґвалтував водія трамвая, суд поставив крапку у гучній справі

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві небезпечний маніяк вийшов на полювання, жінки в паніці: "голий, в масці і з ножем"

Також Знай.ua писав, що Сповідь жінки про вітчима-ґвалтівника розриває серце: "Перестала молитися, коли…"