Стало відомо про те, що в Бучі, що в Київській області, зникла жінка. Рідні не знаходять собі місця.

Таким чином, повідомляється, що вже тиждень співробітники правоохоронних органів намагався розшукати жінку, яка вийшла на вулицю і не повернулася.

Про це повідомив інформаційний портал «Київ Оперативний».

Віра Батюкова народилася в 1978 році, їй 42 роки. Ще 31 Жовтня вона пішла з реабілітаційного центру, який знаходиться в місті Буча на вулиці Києво-Мироцькій, 86.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Де саме зараз знаходиться зникла-природно ніхто не знає.

З особливих прикмет: у неї є кілька татуювань - між лопатками, на попереку, а також на нозі. Одягнена була в курточку кольору хакі, і має психічний розлад, тому може вести себе агресивно і неадекватно.

Телефони для передачі інформації про зниклу: 096-987-15-17 або 102.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині поліція розшукує чоловіка з блакитними очима, який зник у ніч з 30 на 31 Жовтня. Він вийшов з дому і більше його ніхто не бачив. Хавалко Володимир Іванович проживає в селі Теофіпілка Козівського району.

Також Знай писав, що на Тернопільщині розшукують чоловіка зі шрамом після травми. Він пішов з дому 29 жовтня і більше не повертався. Рідні не знають, де він може перебувати.

Нещодавно Знай передавав, що жінці, яка прожила на вулиці кілька років, допомогли відновити паспорт і повернутися до нормального життя. Історія тернополянки зворушила волонтерів, які допомогли їй зібрати документи. У міграційній службі оформляють паспорт нового зразка, але документ видадуть тільки після перевірки особи жінки.