Жителі китайської провінції Ухань, з якої в грудні 2019 року і почалася епідемія коронавірусу, сьогодні вже повернулися до звичайного життя. Ну, до того життя, про яке більша частина світу вже встигла забути.

Тепер це місто вважається одним з найбезпечніших у світі. Звична життєвий плин повністю відновився: тут люди не дотримуються дистанції і спокійно відвідують масові заходи. Наприклад, Telegram-канал "Україна в шоці" опублікував відео, на якому жителі Уханя на всю котушку розважаються в клубі.

І це не небезпечно: за останні 168 днів в Ухані не зафіксували жодного випадку зараження коронавірусом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ожили торгові центри, ресторани, кафе, продуктові ринки. Словом, жителі Уханя, які довгий час дотримувалися жорстких рекомендацій, святкують перемогу над коронавірусом. Правда, від захисних масок відмовлятися ніхто не поспішає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, в Україні з'являться "чорні зони" карантину: заборона концертів, покарання порушникам, "година пенсіонерів" та інші нововведення.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні введуть спеціальні правила карантину для пенсіонерів: що потрібно знати про "годину літніх людей".

Знай.uа писав, Ляшко опустив руки напередодні зими, COVID-19 не відступає: "буде важко".