Сьогодні, у четвер, 5 листопада, Верховна Рада України провела чергове пленарне засідання. Разом з тим, на робочому місці в цей день перебували далеко не всі народні депутати, пише видання «Апостроф», публікуючи фото із залу ВР.

До 11:00 ранку зібратися в залі засідань депутати в повному складі так і не змогли. На сьогодні в Раді планували розпочати обговорення проекту Державного бюджету на наступний рік, а також розглянути можливі зміни в порядку слухань у парламенті в період пандемії коронавірусу.

Також нардепи збиралися розглянути законопроект Про засади державної антикорупційної політики на наступні чотири роки.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадавши, хто краде електроенергію просто у вас вдома: 7 приладів, які накручують лічильник. Багато користувачів електроенергії помічають, що цифри більше, ніж повинні бути згідно з підрахунком. Виявляється, хтось краде "світло".

Як повідомляв портал " Знай.ua", Олена Зеленська розповіла, що зміниться в харчуванні школярів: меню на два тижні, нові санітарні норми та інше. Перша леді взяла участь в онлайн-нараді з оновлення системи шкільного харчування

Також " Знай.ua " писав, рівень кисню при коронавірусі: чи обов'язково вдома мати пульсоксиметр. Пандемія коронавірусу вплинула на щоденне життя людей, а в деяких сферах - докорінно його змінила.