Стало відомо про те, що мосту Патона в Києві виповнюється 67 років. Чим він унікальний і чи буде ремонт.

Таким чином, повідомляється, що в четвер, 5 листопада, свій лінь народження відзначає міст Патона. Йому виповнюється 67 років.

Він з'єднує береги Дніпра між Видубичами і Березняками. Міст Патона суцільнозварний, без використання традиційних з'єднань.

Свого часу це був перший міст у світі, який був побудований за даною технологією.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зараз же він у досить жалюгідному стані.

Про це повідомляють журналісти інформаційного порталу ТСН.

Вперше про ремонт моста Патона заговорили ще 30 років тому, але, тоді так все і закінчилося розмовами.

У 2004 році звідти прибрали трамвайну колію, і ще через чотири роки знову заговорили про реконструкцію. Але, знову таки, не вийшло.

У 2018 році міст почав руйнуватися. На огляд виділили понад чотири мільйони гривень.

Реставрація триватиме п'ять років, і обіцяють закінчити її в 2025 році.

Нагадаємо, що на Закарпатті в місті Чоп в рамках декомунізації з молотка пішов пам'ятник Володимиру Леніну, який викупили за шалені гроші.

Також повідомлялося, що звичайний киянин одного ранку зустрів у метро звичайну людину у футболці зі Сталіним. І це не дуже добре закінчилося для другого.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.иа", представники Російської Православної церкви зажадали "переселити" тіло Леніна з Мавзолею В інше місце.