Стало відомо про те, що в Києві станцію метро «Площа Льва Толстого», а також пересадку на станцію «Палац Спорту» закрили на вхід і вихід.

Таким чином, повідомляється, що нероби знову розважаються. У поліції повідомили про анонімний дзвінок про мінування. Знову хтось вирішив полоскотати нерви городян.

На даний момент на станції проводять перевірку чи був цей дзвінок правдивим.

Нагадаємо, що днями в Києві надійшов ще один дзвінок про мінування. Тоді зловмисники повідомили про те, що замінований ТЦ Глобус, в самому центрі столиці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Охорона почала перекривати всі входи і виходи, але, при цьому, журналісти, які прибули на місце, відзначили відсутність машин поліції і «швидкої допомоги».

Охорона говорить про те, що коли собаки все винюхають, і в разі, якщо дзвінок виявиться фейковим, то Торговий центр знову відкриють.

Так і виявилося, все закінчилося благополучно, і через деякий час співробітники і покупці змогли повернутися в будівлю.

Нагадаємо, раніше "Луцький терорист" Кривош намагався викрасти онука мільйонера - у поліції повідомили резонансні деталі

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові посеред вулиці викрали 18-річного хлопця, - Молоде життя в обмін на викуп

Також «Знай.иа " писав, що Життя або гаманець: у Запоріжжі озвірілі шахраї беруть в заручники малюків і вимагають викуп