У Києві на одній з вулиць перехожі помітили незвичайного «гостя» - найшвидшого позашляховика преміум класу марки Lamborghini Urus. Про це пишуть на сторінці в Instagram t.o.p.c.a.R.s_u.a.

При цьому, якщо судити за номерами, водій дорогого автомобіля приїхав з Росії.

Зазначається, що вартість такого автомобіля становить близько 400 тисяч доларів, тобто більше 11 мільйонів гривень.

Держномери на елітній машині вказують, що вона зареєстрована в Московській області.

У розкішного позашляховика-4,0-літровий двигун V8 твін-турбо потужністю 650 кінських сил, який може розвивати швидкість до 305 км/год. Розгін до 100 км/год займе у нього всього 3,6 секунди. Саме тому він є найшвидшим позашляховиком у світі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Фото: t.o.p.c.a.r.s_u.a.
Фото: t.o.p.c.a.r.s_u.a.

Фото: t.o.p.c.a.r.s_u.a.
Фото: t.o.p.c.a.r.s_u.a.

"Мені сам по собі не дуже цей автомобіль, але колір зробив свою справу", - пишуть в коментарях користувачі соцмережі.

Деякі цікавляться, чи не бентежить українців російський елітний позашляховик посеред столиці на шостому році війни між державами.

"Люди до всього звикають", "Я сам до Києва на російських номерах їжджу з Воронежа", - відповідають їм у коментарях.

Нагадавши, Знай писав, що Ігор Кондратюк розповів журналістам про свою останню роботу-серіал "доброволець", де виступає як со-продюсер. Кондратюк розповів, що з нового серіалу творцям довелося прибрати сцену з вибухом президентського кортежу.

Також Знай писав, що голові президентської фракції Давиду Арахамії під час зустрічі з українцями довелося віддуватися за президента. Інцидент стався в рідному для нього Миколаєві.

Нещодавно Знай передавав, що кортеж президента Володимира Зеленського порушує швидкісний режим на дорогах. Співробітники офісу президента користуються "номерами прикриття" в обхід законодавства нашої країни. президенту Зеленському довелося виправдовуватися за невиконану обіцянку відмовитися від кортежів і не жити на державних дачах.