Стало відомо про те, то в Києві від коронавірус помер видатний професор і вчений. Пішла ціла епоха.

Таким чином, повідомляється, що в Києві помер Фелікс Глумчер. Йому був 71 рік, і помер він від ускладнень коронавірусу.

Цю сумну новину повідомила на своїй Facebook-сторінці відомий медик Ольга Голубовська.

"Немає більше сил" - почала вона свій пост.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Він був видатним професором і реаніматологом. За життя запам'ятаємося справжнім професіоналом. Він був сильний, а також працьовитий. До останнього віддавався роботі.

Ольга Голубовська пише, що не може знайти слів, щоб описати його внесок у лікування важких хворих. Зумів врятувати він безліч життів. Ольа в своєму пості пригадала, що в період пандемії грипу H1N1 в 2009 вона зіткнулася з професором вперше і він справив на неї сильне враження.

Народився Фелікс Семенович 30 січня 1949 року. Починаючи з 2004 року він став президентом Асоціації анастезіологів України.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Львові помер соратник Бандери і герой дивізії "Галичина": "Воля України або смерть"

Також портал Знай.ІА писав, що Львівщина побила коронавирусный антирекорд: "Десятки смертей за день"

Також портал Знай.ІА писав, що в Одеській області поліція закрила справу сироти, який повісився через свавілля в студмістечку.