Улюблена доставка піци у Києві Mister Cat шокувала клієнтів дурнуватими акціями. Користувачам на телефони розіслали огидні акції.

Про це стало відомо із інформації від центру повідомлень Mister Cat своїм клієнтам.

Читайте Знай в Google News!

Mister Cat працює цілодобово, і щоб постійно бути з клієнтами на зв’язку, працює розсилка повідомлень. Однак хто би міг подумати, що повідомлення пише злісний працівник, якому не платять гроші, або який звільнився, а доступ до розсилки ще не відібрали. Вирішив "плюнути" у кашу власникам закладу.

"У*бок ты все еще покупаешь у нас? Вот ты лошара. Мы нас*али тебе в пиццу потому что зарплату не платят уже тритий месяц, жри урод и не подавись", - йдеться у повідомленні Mister Cat.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Варто також зауважити, що ще 31 жовтня повідомлення із акціями розсилали традиційні, а вже 2 листопад щось пішло не так...

"Щасливий Хелловін у Mister Cat! Завітай 31 жовтня до ресторану і гарантовано отримай подарунок - спецівльний напій, а також солодощі для дітей", - йшлося у повідомленні за 31 довтня.

От тепер справа кожного вірити, чи ні дурнуватим повідомленням піцерії, але такий факт трохи насторожує.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у " Сільпо "навчилися" продовжувати " життя продуктів, по три наклейки з датами на товарі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні гарантовано зростуть ціни, названо цілий ряд популярних продуктів.

Також "Знай.ua" писав, красивий зовні, але гнилий всередині, покупці попереджають про новий трюк супермаркетів.