У Києві правоохоронцями затримано групу осіб, яка вимагала від жертви 700 тисяч гривень. Про це повідомили у прес-службі столичної поліції.

Як виявилося, вимагачами були двоє чоловіків 37-ми та 53-х років. За інформацією правоохоронців, зловмисники вимагали від потерпілого відшкодування 700 тисяч гривень "боргу", якого насправді не існувало.

На одній із зустрічей, на якій чоловіки намагалися врегулювати питання самотужки, злочинці побили постраждалого. Таким чином вони намагалися довести «серйозність» їхніх погроз.

На початку листопада поліцейські затримали чоловіків у Дніпровському районі, під час отримання ними від потерпілого частини коштів у розмірі 270 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За вчинені протиправні дії затриманим зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від трьох до семи років.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Львівщині розшукують шахрая, який проводив махінації з візами до США. У Галицькому відділі ГУ Національної поліції Львівщини розшукують чоловіка, який проводив махінації з відкриттям віз до Сполучених Штатів Америки та імміграційним збором.

Також Знай писав, що безпрецедентний випадок в США-лідера секти Nxivm засудили до 120 років і штраф в 1,5 мільйона доларів за торгівлю людьми і сексуальну експлуатацію. Цей вирок означає довічне позбавлення волі. Адже стільки люди не живуть. Кіта Раньєра суд звинуватив також у рекетирстві та зберіганні дитячої порнографії. Тривале розслідування завершується гучним висновком.