У Києві лікарям вдалося врятувати дівчинку, від якої матір відмовилася в пологовому будинку. Про це йдеться в сюжеті «Вікна. Новини».

Коли дівчинка народилася, її батькам повідомили, що у дитини вроджена патологія - складна вада серця. Замість того, щоб взятися за лікування крихітки, горе-батьки обрали інший шлях – вони просто відмовилися від рідної дитини.

За порятунок маленької Мілани взялися місцеві лікарі. Дівчинку доправили до столичних кардіохірургів, які провели операцію і подарували дитині здорове серце.

Тепер дитина повністю здорова, а завдяки небайдужим медикам з’явилося чимало охочих удочерити маленьку щасливицю.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Чому так? Якщо є батьки, з них за операцію дитині вимагають сотні тисяч, а якщо батьки відмовилися, то все за рахунок держави? Що за країна така... Може у батьків грошей нема… ніхто не подумав ??? Сподіваюся, вони її заберуть тепер», «Сльози на очах. Як можна залишити свою дитину? У мене самої 2 дітей, меншій всього 8 місяців і я не уявляю, як можна прожити без них! А тут залишити ще й хвору дитину! Сволота, а не батьки. Лікарям величезне спасибі, що не залишили крихітку одну з хворобою», - розійшлися у думках українці.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Харковом помер директор легендарного заводу - його поважала вся Україна.

Як повідомляв портал Знай.uа Личаківський цвинтар у Львові засяяв тисячами лампадок: любимо і пам'ятаємо.

Також портал Знай.uа писав про похорони і поцілунки з "перчиком": померлий від Covid-19 митрополит зможе забрати когось "з собою"