Стало відомо про те, що в Києві на Троєщині водій залишився без коліс. У прямому сенсі.

Таким чином, повідомляється, що в мережі опублікували фотографію автомобіля, який залишився без коліс.

Вандали вночі постаралися, і оперативно зняли колеса у автомобіля в одному з дворів на столичній Троєщині.

У Києві водій залишився без коліс на Троєщині, фото: соціальні мережі
У Києві водій залишився без коліс на Троєщині, фото: соціальні мережі
у Києві водій залишився без коліс на Троєщині, фото: соціальні мережі

Дійсно, небезпечний район.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Яка була реакція у власника автомобіля, і чи звернувся він із заявою до співробітників правоохоронних органів-невідомо.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у рідкісного автомобіля Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series нещодавно в Лондоні відібрали два задніх колеса.

Було випущено всього 500 екземплярів CLK 63 AMG Black Series, і більшість з них знаходиться в Сполучених Штатах. Як повідомляє Motor1, цей срібний екземпляр був припаркований на розі вулиці і, очевидно, виявився занадто спокусливим, щоб бути проігнорованим для деяких злодіїв низького рівня.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Києві молодий хлопець випав з 24 поверху, поліція підозрює найстрашніше. Стало відомо про те, що в Києві з вікна 24 поверху випав молодий хлопець.

Також портал Знай.ІА писав, що візитку Львова залили огидною рідиною, соромно дивитися: знову вандали. У Львові обслуговуючий персонал фонтану біля Оперного театру зафіксував розлив технічного масла на верхній поверхні фонтану.

Також портал Знай.ІА писав, що під Миколаєвом п'яний тиран "умив" кислотою дружину з дітьми: "посміли відкрити рот" У Новоодеському районі затримали 31-річного чоловіка, який намагався вбити свою сім'ю, обливши невідомою хімічною речовиною.