У Києві сталася надзвичайна подія в межах міста. Вантажівка Scania перекинулася прямо на вулиці з активним рухом машин.

Багатотонна вантажівка втратила весь вміст з кузова. за попередніми даними він перевозив горох або бобові. Автомобілям довелося об'їжджати зону перекидання, що стало перешкодою і причиною затримки руху. Причини перекидання вантажівки невідомі.

Як з'ясувалося пізніше фура перекинулася на вулиці Шевченка. Інформації про постраждалих немає. Рух в результаті аварії було ускладнено. Водіїв попросили змінити маршрут руху, щоб уникнути нових аварій і затримок в дорозі.

Нагадавши, Знай писав, що автономні автомобілі можуть бути нашим майбутнім, але не багато ентузіастів натхненні перспективою спостерігати, як безпілотні гоночні автомобілі їдуть по трасі. Причиною тому є нудьга, яку в гонки привносить відсутність людського фактора, помилок і несподіваних рішень. Нудьга може з'явитися, якщо, звичайно, ви не візьмете до уваги цю аварію за участю безпілотного автомобіля Roborace.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також Знай повідомляв, що дві українки загинули в ДТП, яка сталася в Старому Нацпольську в Польщі. Польська преса повідомила, що на дорозі зіткнулися вантажний автомобіль і автомобіль Ford Transit. В результаті аварії життя позбулися 4 людини.

Нещодавно Знай передавав, що 3 листопада, біля берегів Туреччини перекинулося і затонуло судно Kurt-Ceyhan. На борту судна на момент туристичної прогулянки перебувала група з 86 туристів, включаючи і екіпаж судна. Місцеві ЗМІ повідомляють, що на сьогоднішній день врятовано 82 людини, з яких 33 пасажири судна отримали травми різного рівня тяжкості і були госпіталізовані.