Вже 5-6 листопада в Україні можуть початися морози, найближчими днями в Карпати може прийти мокрий сніг.

Про це начальник відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Владислав Білик розповів в ефірі українського телеканалу.

“Нічні температури від 0 до 5 градусів, подекуди в повітрі навіть до -2 градусів – це переважно північні та північно-східні області. А денні – 5-10 градусів тепла”, – уточнив метеоролог.

Він зазначив також, що найближчі чотири дні погода не буде серйозно змінюватися: “2-3 дні на території України спостерігатимуться невеликі дощі, лише в західних областях вони будуть помірними, подекуди в карпатських горах навіть дощі з мокрим снігом, але температура зберігатиметься ще доволі висока. Нічні температури 3-8 градусів, удень – 9-15 градусів тепла”.

Білик також додав, що з 5-6 листопада дощі фактично припиняться і почнеться період похолодання.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.