Стало відомо про те, що в столиці відбулося чергове анонімне мінування. Цього разу постраждав центр Києва.

Таким чином, повідомляється, що в поліцій повідомив анонімний дзвінок про мінування торгового центру «Глобус», який розташовується на Майдані Незалежності.

Охорона почала перекривати всі входи і виходи, але, при цьому, журналісти, які прибули на місце, відзначили відсутність машин поліції і «швидкої допомоги».

Охорона говорить про те, що коли собаки все винюхають, і в разі, якщо дзвінок виявиться фейковим, то Торговий центр знову відкриють.

У Києві замінували ТРЦ, фото: PAVLOVSKY
У Києві замінували ТРЦ, фото: PAVLOVSKY

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На щастя, під час евакуації ніхто оне постраждав. Залишається чекати офіційних коментарів від співробітників правоохоронних органів.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Києві в черговий раз "замінували" міст Патона. Про це повідомили у столичній патрульній поліції.

У зв'язку з цим рух транспорту по мосту було зупинено.

"Увага. Надійшло повідомлення про замінування мосту Патона. Рух в обох напрямках тимчасово обмежено", - зазначили у столичній патрульній поліції.

На місце виклику виїхали рятувальники, вибухотехніки та поліцейські. Всі подробиці інциденту з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше "Луцький терорист" Кривош намагався викрасти онука мільйонера - у поліції повідомили резонансні деталі

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові посеред вулиці викрали 18-річного хлопця, - Молоде життя в обмін на викуп

Також «Знай.иа " писав, що Життя або гаманець: у Запоріжжі озвірілі шахраї беруть в заручники малюків і вимагають викуп