Стало відомо про те, що в Києві помер воїн-доброволець ЗСУ. Герой служив у розвідпідрозділі 72 ОМБр.

Таким чином, повідомляється, що в результаті хвороби помер воїн Збройних сил України Віктор Давиденко. У 2014 році він добровільно пішов в армію, щоб захищати країну від агресії з боку Російської Федерації.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав офіцер ЗСУ полковник Анатолій Штефан. У загиблого залишилася мати.

Врятувати Віктора, на жаль не вдалося. Шість років тому він прийшов добровольцем в один з розвідувальних підрозділів 72 ОМБр.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За словами Анатолія Штефана, прощання з ним відбудеться поруч з моргом номер два, який розташовується на вулиці Петра Запорожця, 26. 3 листопада, приблизно о 12: 00 всі зможуть з ним про битися.

Поховають Героя в селі Воронків Бориспільського району, що на Київщині.

Українські воїни з підрозділів Об'єднаних сил продовжують контролювати ситуацію в районі проведення операції. Вони продовжують сумлінно виконувати завдання з призначення, дотримуючись режиму припинення вогню.

Наші захисники зафіксували два порушення домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації від початку поточної доби, 2 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, над Донбасом піднявся гул від гранатометів путінських найманців, мужність воїнів ЗСУ вражає.

Як повідомляв " Знай.ІА", " злочин щодо армії та національних інтересів": ветеран АТО звинуватив Зеленського у загибелі військових на Донбасі.

Знай.ІА писав, Українка втекла босоніж по снігу від чоловіка-тирана і стала відомою на всю країну: "Люблю, допомагаю"