Стало відомо про те, що в Києві після зараження коронавірусом зник чоловік. Він працював у ЦУМі.

Таким чином, повідомляється, що Володимир працював на касі, тому, щодня контактував з готівкою. Це і стало причиною зараження.

Зниклий хлопець, фото: соціальні мережі
Зниклий хлопець, фото: соціальні мережі
У Києві співробітник ЦУМу з коронавірусом втік до лісу, фото: соціальні мережі

Після того, як він дізнався про діагноз, у нього почалася депресія. Все частіше проявлялася у Володимира агресія і безсоння.

Потім він пішов у ліс. Зараз ніхто не знає де він знаходиться, і чи все з ним добре хвороба непередбачувана, і йому могло стати погано в будь-який момент.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Якщо у вас є будь-яка інформація про нього - повідомте в поліцію.

Раньше Знай повідомляв, що на Тернопільщині зник чоловік, який пішов з дому 29 жовтня і більше не повернувся. В управлінні Нацполіції попросили допомогти знайти зниклого. 46-річний житель села Велика Горянка Анатолій Білецький вийшов з дому 29 жовтня і по теперішній час не повернувся.

Також Знай писав, що у Запоріжжі безвісти зник молодий хлопець. Ніхто не знає де він зараз. Він був одягнений в чорну курточку, чорні спортивні штани, а також чорні кросівки і сірий джемпер.

Нещодавно Знай передавав, що в Харківській області розшукують 20-річного молодого чоловіка, який зник 12 жовтня. Він вийшов з дому і назад не повернувся. КРАСНОКУТСЬКЕ відділення поліції розшукує 20-річного Дмитра Москвяка. Він проживає в селі Водяне. 12 жовтня молодий чоловік вийшов з дому і не повернувся.