Стало відомо про те, що винуватця у смертельній ДТП на Столичному шосе позбавили волі.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, 2 листопада, за підтримки звинувачення Київської міської прокуратури у вигляді покарання 10 років позбавлення волі засудили водія, який став винуватцем ДТП на Столичному шосе. Там загинуло чотири людини, двоє з яких - діти.

Так, судом у повному обсязі підтримав позицію прокурора та засудили обвинуваченого до максимального покарання, передбаченого санкцією статті, а також позбавлений права керувати транспортним засобом строком на 3 роки.

Нагадаємо, що смертельна аварія сталася ще влітку, 12 липня. Обвинувачений був за кермом автомобіля Mercedes-Benz GL 250d спіткнувся з іншим автомобілем.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В результаті, постраждала сім'я з п'яти осіб, яка була в салоні автомобіля Hyundai Tucson.

Водій, його дружина і маленька дочка померла на місці. Двоє хлопчиків були госпіталізовані в лікарню, але, один з них помер в кареті.

У той час він перебував під станом алкоголю і наркотичних речовин. Свою провину відразу ж визнав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Керівник ОПЗЖ влаштував розбірки з пістолетом

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві хлопець зловив кулю біля метро

Також, "Знай.иа" писав, що у Харкові охоронець нардепа відкрив стрілянину в барі, його "втихомирили" до смерті порожніми пляшками