Незважаючи на обіцянки новообраного мера Києва, у багатьох столичних квартирах впевнено розповзається осіння цвіль і вогкість, але ніяк не тепло.

Причому, люди вже збилися з ніг і телефонів, намагаючись домогтися включення опалення - всі гарячі лінії обіцяють, що незабаром стане тепло, але дні минають, а довгоочікуваного опалення як не було, так і немає.

Читайте Знай в Google News!

Багато жителів столичного району Виноградар вже й забули, що таке гаряча вода в кранах. А найщасливішим киянам її подають по пару годин на день. Опалення багато хто ще в цьому сезоні не відчував.

опалення, скріншот з відео
опалення, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Третє листопада - а труби у нас крижані. Коли на вулиці було тепліше, то й опалення можна було почекати. Зараз же вся вогкість тягне в квартиру, зігрітися неможливо. Ми вже зверталися в 15-51, диспетчерську Подільського району багато разів. Таке враження, що їм взагалі плювати на ці проблеми! Ми говоримо, що батареї крижані, а вони твердять, що знижена температура опалення через перехід котельні в зимовий режим. Тобто, наші звернення взагалі мабуть викидаються і ніхто їх не записує! Твердять - протягом двох діб вам дадуть опалення. Тільки ось люди телефонують вже два тижні, і кожен раз чують про ці дві доби", - розповідає Людмила Юліївна, мешканка будинку по проспекту Правди 68.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Водночас, ще передвиборчий мер Віталій Кличко 19 жовтня обіцяв, що столиця отримає опалення до кінця тижня - 25 жовтня. Але, чи то вибори пройшли і меру вже не цікаві кияни, які мерзнуть у своїх помешканнях, чи то підлеглим столичного голови просто плювати на накази, обіцянки і рейтинг їх керівника.

Віталій Кличко, скрін з відео
Віталій Кличко, скрін з відео

"Централізованого гарячого водопостачання ми не бачили ще в весни або кінця зими. Його або немає взагалі, або вода подається годину-дві на добу. Це хіба рівень столиці? Єдине, що робить влада вчасно - так це надсилає платіжки за комунальні послуги. А рівень цих комунальних послуг вже давно не вартий і гроша! Тепер же нам належить ще й доводити, що ми мерзли весь цей час, щоб домогтися перерахунку за опалення. Це знущання якесь!",- нарікає Людмила Юліївна.

Судячи з Фейсбук-спільноти Виноградар - такі проблеми не тільки в будинку номер 68 - багато жителів скаржаться на відсутність опалення та гарячої води.

скарги на холодні батареї в Києві
скарги на холодні батареї в Києві

скарги на холодні батареї в Києві
скарги на холодні батареї в Києві

скарги на холодні батареї в Києві
скарги на холодні батареї в Києві

скарги на холодні батареї в Києві
скарги на холодні батареї в Києві

Судячи з усього, після виборів проблеми городян вже не такі цікаві, як під час кампанії. І вже жоден депутат чи кандидат, які штовхалися ліктями навперебій намагаючись допомагати всім і кожному, тепер не хочуть чути про відсутність гарячої води чи опалення.

Також мовчить і мер Віталій Кличко, який більше двох тижнів тому обіцяв тепло в кожен будинок.