Стало відомо про те, що Володимир Зеленський натякнув на можливий розпуск Верховної Ради України.

Таким чином, повідомляється, що президент України Володимир Зеленський може розпустити депутатів парламенту, якщо ті не звільнять суддею Конституційного Суду.

Про це глава держави заявив у понеділок, 2 листопада в ефірі ток-шоу «Свобода слова».

Володимир Зеленський, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото president.gov.ua

Пан президент каже, що якщо буде так, що це реальний політичний конфлікт. В першу чергу він чекає підтримки від депутатів політичної сили "Слуга народу". Якщо вони підуть в розріз, то пр дітися піти таким шляхом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Йдеться про законопроект, який був поданий резидентом у п'ятницю, 30 жовтня. Цей документ передбачає звільнення суддею Конституційного Суду.

Не так давно суд визнав неконституційною кримінальну відповідальність за недостовірне декларування, а також заблокував роботу НАЗК і системи електронного декларування.

Нагадаємо, що нещодавно в Європарламенті заявили про те, що вони підтримають Володимира Зеленського в ухваленні законопроекту Про відновлення доброчесності КСУ.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Володимир Зеленський хоче звільнити суддів КСУ за скасування кримінальної відповідальності за невірне декларування.

Також " Знай.ІА " писав, що президент України Володимир Зеленський скликав термінове засідання РНБО через загрозу національній безпеці.