Власники автомобілів на європейській реєстрації запланували на 3 листопада масштабну акцію протесту. Вони вимагають від депутатів прийняти закон, який дозволить їм розмитнювати автомобілі з мінімальними витратами. Також євробляхери зазначили, що, якщо розмитнення не зміниться, то долю Верховної Ради вирішуватиме вулиця.

Про це пише організація "АвтоЄвроСила" в особі організаторів. Активісти влаштують в урядовому кварталі акцію протесту під назвою «За доступне розмитнення». Причиною для організації такого масового заходу стала відсутність поступок з боку влади, не виконання обіцянок президентом Зеленським.

В Автоєвросилі заявили, що 30 жовтня петиція на сайті президента "виконати обіцянку, дану своїм виборцям і виборцям політичної партії "Слуга народу" щодо вирішення питання доступного розмитнення і знаходження на території України автомобілів європейської реєстрації" зібрала необхідні 25 тисяч підписів. Цього ж дня президенту Зеленському було передано звернення через радника керівника ОПУ. У документі євробляхери пропонували провести зустріч з представниками фракції «Слуга народу» і прийняти рішення про розгляд Верховною Радою необхідного закону.

Станом на 2 листопада питання про доступне розмитнення євроблях так і не було розглянуто депутатами. При цьому були розширені повноваження поліції з виявлення автомобілів на європейській реєстрації.

Нагадавши, Знай писав, що з 1 листопада, набуває чинності сезонне обмеження швидкості.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що Кабінет Міністрів України погодив проект постанови, яка дозволяє притягати до відповідальності власників номерів на європейській реєстрації.

Нещодавно Знай передавав, що Ляшко придумав для українців новий вид штрафів.