У Києві після тривалої зливи дах однієї з багатоповерхівок перетворився на справжній басейн.

"Щасливчиками" стали жителі Оболоні, на вулиці Героїв Дніпра, 36 у них тепер є персональний басейн на три доріжки. Щоправда, вода з нього просочується в квартири мешканців. Відповідне відео публікує Telegram-канал "Київ зараз".

"Оболонь. Дах багатоповерхівки перетворився на басейн на три доріжки. Потихеньку вода протікає в квартири",- підписав кадри автор публікації.

Нагадаємо, що у понеділок, 2 листопада, українцям прогнозують дощі й похолодання. Взагалі, погода в останньому місяці осені буде аномальною, адже перевищуватиме середні багаторічні показники, прогнозують синоптики Укргідрометцентру. Другий день листопада принесе в Україну справжню холодну осінь і дощі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

2 листопада вшановується пам’ять святого Артемія. Головним провісником погоди цього дня було листя, що опадає. Якщо перший сніг ліг на суху землю до того часу, як дерева повністю скинули листя, то сніг скоро зійде. Поки лист з вишневих дерев не опаде, скільки б снігу не випало, зима не прийде.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Закарпаття замітає снігом, українці в захваті: "Дістаємо лижі"

Також портал Знай.uа писав, що синоптики оновили прогноз погоди на "солодкий листопад": аномально-рекордна осінь.

Також портал Знай.uа писав, що у Празі дотла згорів унікальний "переселенець" із Закарпаття - "Прожив чотири століття…"