Мер Києва Віталій Кличко назвав умову локдауна в Києві через коронавірус. Що відомо на даний момент.

Таким чином, повідомляється, що за словами мера, локдаун в столиці буде самим крайнім заходом. Про це він повідомив під час свого брифінгу, який проводить вдома у зв'язку з хворобою.

Ситуація дійсно склалася складна. Щодня ставляться рекорди за кількістю хворих, і все більше людей потребує госпіталізації. А місць недостатньо.

Подібна ситуація не тільки в Україні, а й у багатьох країнах Європи.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За словами Кличка, виходячи з того, як буде розвиватися ситуація, влада буде змушена виконувати рішення Кабінету Міністрів, якщо той прийме рішення про суворі заходи.

Введення локдауну в Києві буде найостаннішим заходом. Це позиція міської влади, адже, потрібно утримати економіку міста, яка тільки почала виходити з кризи.

Мер також додав, що введення обмежень зменшило надходження до бюджету Києва, і до кінця року столиця недоотримає приблизно п'ять мільярдів гривень.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 402194 випадків зараження. За добу зафіксували 6 754 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай. ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.