Стало відомо про те, що в Києві на карантин закрили відомий монастир. Ситуація ускладнюється.

Таким чином, повідомляється, що богослужіння відбуваються в закритому режимі. Архангело-Михайлівський Звіринецький монастир був закритий на карантин у зв'язку з карантином. Про це повідомили в прес-службі самого монастиря.

Починаючи з п'ятниці, 30-жовтня, всі богослужіння відбуваються без участі парафіян.

Печерний чоловічий монастир розташований в історичній частині Києва, на вулиці Мічуріна. До слова, самі печери є пам'яткою археології національного значення.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 402194 випадків зараження. За добу зафіксували 6 754 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 163 768 пацієнтів. За останню добу видужало 2 327 осіб, 69 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай. ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.