Стало відомо про те, що Вишгородське відділення поліції столиці розшукує безвісь зниклих чоловіків.

Таким чином, повідомляється, що в суботу, 31 жовтня, на березі резиденції «Межигір'я» була виявлена ложка, на якій чоловіки вирушили рибалити.

Також, потім був знайдений і автомобіль, на якому вони приїхали.

З особливих прикмет: Сидоренко Володимир Леонідович 1969 року народження, зріст приблизно 165-168 сантиметрів, у нього Худорлява статура. Очі синього кольору, а волосся коротке. На животі є шрам від операції.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Солодчук Володимир Леонтійович, народився в 1966 році. Зріст становить 165 сантиметрів, і він середньої статури, а очі сіро-синього кольору. Був одягнений в штани і курточку камуфляжного кольору.

Шановні громадяни, якщо вам відомо місце знаходження зниклих чоловіків, або маєте будь-яку інформацію, просимо вас повідомити на спецлінію «102» або за н.т. 045-96-22-065.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що дніпрянку застали за ганебним заняттям на ділянці - " в сумочку-і на вихід" Під час місцевих виборів спостерігачі зафіксували злісне порушення на дільниці – там жінка спробувала забрати з виборчої дільниці кілька незаповнених бюлетенів.

Також портал Знай писав, що у Дніпрі у беззахисної жінки з інвалідністю відібрали квартиру — "спалили" брата і викинули на вулицю. У Дніпрі чоловік незаконно відібрав квартиру у жінки-інваліда.

Також портал Знай писав, що наркоман за кермом мало не угробив копів: взяв на таран і волочив по дорозі врізався в дерево і загорівся. У стані наркотичного сп'яніння горе-водій їздив по зустрічці, таранив поліцейських, заїхав на територію військової академії, де врізався в дерево і автомобіль загорівся.