У Києві затримали чоловіка, який повідомив про мінування мосту Патона. Про це розповіли в Департаменті комунікації Національної поліції Києва.

Повідомляється, що 1 листопада в поліцію Києва надійшли три повідомлення про мінування декількох об'єктів на території Печерського району, в тому числі моста Патона.

Читайте Знай в Google News!

За вказаними адресами негайно вирушили співробітники правоохоронних органів і співробітники спеціальних профільних служб. В результаті проведених перевірок поліцейські і сапери не виявили ніяких вибухонебезпечних пристроїв.

Через годину після помилкового виклику поліцейські змогли встановити особу чоловіка, який здійснив дзвінок і повідомив про мінування об'єктів. Ним виявився уродженець Чернігівської області 1993 року народження.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У момент затримання чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння і не міг пояснити свій вчинок.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиві повідомлення про загрозу небезпеки громадян) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Публікація поліції Києва: Facebook
Публікація поліції Києва: Facebook
Публікація поліції Києва: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Хмельницькому "замінували" школу, але копи жарт не оцінили

Як повідомляв портал "Знай.uа", Львів здригнувся від потужного вибуху

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі пацієнт психушки замінував пів-України