У Києві знайшли Рудика Олександра, зниклого 27 жовтня вранці.

"Одягнений був як на другому фото, тільки ще був жовтий светр під курткою і сіра шапочка (з маленькими якорями).
Можливо, відправився у напрямку будинку (метро Виставковий центр, метро Васильківська) має проблеми з алкоголем. Його телефон знайшли неподалік лікарні. Чоловік добрий, не агресивний. Заяву в поліцію написано",- говорилося в повідомленні "Київ Оперативного".

У п'ятницю, 30 жовтня, чоловіка, на щастя, знайшли.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Чернівцях зник блакитноокий підліток-роздавав листівки на виборах. 13-річний хлопець вийшов з дому на підробіток, де він роздавав рекламні листівки по вулиці Руській, але додому так і не повернувся.

Також портал Знай.ІА писав, що Ліс На Прикарпатті перетворився на лабіринт для молодої пари-гриби вилізли боком. На Прикарпатті сімейна пара вирушили по гриби в лісовий масив поблизу села Нова Гута Тисменицького району і не могли самостійно вибратися.

Також портал Знай.ІА писав, що на Закарпатті поліція знайшла зниклу школярку-побачили і прозріли, у всіх є діти. 15-річну ужгородку, яку розшукували рідні та поліція, знайшли у сусідньому селі.