У Києві хочуть відкрити додаткові мобільні госпіталі для прийому пацієнтів з коронавірусом. Найбільш підходящі приміщення для цього - Палац спорту та Національний Експоцентр "Міжнародний виставковий центр". За попередніми даними, на будівництво знадобиться 245 млн гривень.

Про це в п'ятницю, 30 жовтня, під час брифінгу заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Так, за його словами, тимчасові лікарні забезпечать 500 додаткових місць.

"Ми отримали інформацію від місцевої влади міста Києва, де вони планують розміщувати в разі необхідності мобільний госпіталь. Це може бути або Палац Спорту, або Виставковий центр. Місто прорахувало, яка кількість коштів їм необхідна для розгортання такого госпіталю на 500 осіб, а також прорахували, скільки медпрацівників можуть бути задіяні в цьому лікувальному процесі, це 1200 осіб", - висловився Степанов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, гінеколог розповіла про жебрацькі зарплати медиків, лікарські помилки і жорстокість.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.

Також Знай. ua писав, що львів'яни показали справжнє обличчя медиків у розпал пандемії.