У Києві розшукують дивного чоловіка, який в ніч на п'ятницю, 30 жовтня, підійшов до чужої припаркованої машини і відламав бічне дзеркало.

Відеоролик, опублікований пабліком "Київ Оперативний" у Facebook, зробила власниця пошкодженої машини.

"Мій автомобіль був припаркований на вулиці, я вже думала підніматися додому, але побачила як до авто підійшов чоловік, який хитався. Раптом він навмисне обламує дзеркало. Я відразу дзвоню в поліцію і йду за ним. Він розуміє, що я йду за ним і знімаю - починає йти", - пише власниця авто і просить всіх, хто впізнає чоловіка на фото, відписатися.
Дика історія трапилася в Оболонському районі.

Раніше у Харківській області у селі Покровка правоохоронці викрили 48-річного чоловіка у вбивстві вагітної дружини. Повідомляється, 23 вересня до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з домоволодінь села Стара Покровка виявлено тіло жінки з тілесними ушкодженнями. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, раніше Сповідь жінки про вітчима-насильника розриває серце: "Припинила молитися, коли…"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Ревнивий чоловік по-звірячому зарубав сокирою нового коханця дружини, прихопивши з собою бійцівську псину

Також «Знай.uа» писав, що У Мукачеві жорстоко побили відому зоозахисницю, як себе почуває любителька пухнастиків