29 жовтня у Рівному небайдужі містяни врятували собаку від нетверезого та озвірілого господаря, який бив тварину. Люди викликали поліцію і повідомили, що собаку бив чоловік на одній з центральних вулиць.

Так стало відомо, що на вулиці Чорновола в Рівному п'яний чоловік прив'язав собаку до паркану і бив її ногами в живіт. Коли правоохоронці приїхали на виклик, то небайдужі городяни встигли затримати порушника, а решта оточили собаку, щоб захистити від нападок власника.

Чоловік перебував у громадському місці в центрі міста з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Він поводився агресивно, кричав ображав присутніх. Зауваження і заклики вести себе спокійніше не мали дії. 45-річного порушника затримали та одягли на нього наручники. Його доставили у відділення поліції, де з'ясувалося, що в його крові було 3,14 проміле алкоголю.

На чоловіка склали протокол за порушення правил карантину, так як він знаходився в громадському місці без документів, що засвідчують особу, а також за хуліганство. У очевидців того, що відбувається поліція прийняла заяву.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Буковині поліцейські направили матеріали до суду за фактом жорстокого поводження з твариною. На початку вересня 2020 року на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що на території одного з домогосподарств у Чернівцях господар жорстоко поводиться з собакою.

Також Знай писав, що нелюдська жорстокість шокувала жителів Дніпра: невідомі посадили пораненого цуценя на ланцюг посеред проїжджої частини і кинули вмирати.

Нещодавно Знай передавав, що у Запоріжжі пенсіонер скинув з мосту собаку. Живодер був нещадний.