Багатодітна сім'я з Донбасу втратила все через військові дії. У сім'ї виховуються 12 дітей – 6 рідних і 6 прийомних. Сім'я завдяки волонтерам та допомозі від Європейського Союзу отримала будинок під Києвом. Однак зараз над ними нависла загроза повторно опинитися на вулиці, пише ТСН.

Будинок, в якому вони живуть холодний, на одній зі стін з'явилася цвіль, а в кімнатах холодно. Прийомні батьки розповіли, що пробували самостійно утеплювати стіни, але це мало чим допомогло. На капітальний ремонт будинку не вистачає грошей. Також сім'я не може провести ремонт ще й тому що вони не мають прав на будинок.

Після того, як сім'я в 2015 році переїхала в цей будинок, благодійники так і не оформили ордер на будинок. Зараз над сім'єю нависла загроза виселення.

Керівництво управління у справах дітей, яким належить будинок стурбованість батьків-вихователів не поділяє. У них питання про закриття дитячого будинку сімейного типу не варто взагалі, так як у сім'ї відмінні умови, а діти відчувають себе вдома.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Дніпрі в Березанівці живе багатодітна сім'я, яка потребує допомоги та підтримки. Катерина звернулася до жителів Березанівки з проханням про допомогу. За її словами, в Березанівці є багатодітна сім'я, де 8 діток — 4 хлопчики і 4 дівчинки. Маму сімейства звуть Кучерук Наталія.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також Знай писав, що у Сторожинецькому районі Чернівецької області живе сім'я, в якій семеро дітей, а мати вагітна восьмою дитиною. Діти бояться батька, як вогню, - домашній тиран регулярно б'є маму навіть за провини дітей.

Нещодавно Знай передавав, що молода сім'я усиновила дівчинку без рук. Рідна мама Василини відмовилася від дитини відразу ж, після народження, адже дівчинка народилася з пороком серця і без рук. Жінка була родом і села і не мала достатньо коштів, щоб забезпечити їй лікування.