Україну сколихнула трагічна історія родини медиків з Таращі. Подружжя померло від ускладнень коронавірусу. Сиротою залишився 13-річний хлопець Антон. Він відмовився переїжджати з рідного міста, тому до нього переїде тітка. Про це пише ТСН.

Міністр соціальної політики Марина Лазебна заявила, що всі виплати, покладені померлим від коронавірусу медикам, будуть виплачені хлопцеві і його опікуну найближчим часом. Також долею хлопчика стурбовані і в офісі президента. Глава ОПУ взяв під особистий контроль вирішення питання.

Валентин і Галина Степченко померли від коронавірусу з різницею в один день. Батько сімейства працював анестезіологом в таращанській лікарні, а його дружина медсестрою в одній з амбулаторій міста. їх син Антон також переніс коронавірус, лежав у лікарні і довго лікувався. Хлопчик залишився круглою сиротою.

Нагадавши, Знай повідомляв, що коронавірус забрав життя медсестри однієї з лікарень міста Шумська на Тернопільщині Галини Рудь. 26 жовтня жінка померла від ускладнень, викликаних вірусом. Вона працювала в КНП Шумської районної ради»Шумська центральна районна лікарня".

Також Знай писав, що у хворих коронавірусом людей може проявлятися незвичайний симптом, який говорить про захворювання. Йдеться про відтік і почервоніння пальців на ногах, що дуже нагадує обмороження. Це запалення пальців може тривати протягом декількох місяців.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 378 729 випадків зараження. За добу зафіксували 8 312 нових випадків.