Хеллоуїн вже на цих вихідних, і це класний привід влаштувати собі тематичну фотосесію з гарбузами, примарами, відьмами та іншою нечистю. Де ж можна пофотографуватися?

Follower

Заклад з американською та італійською кухнею працює всього кілька місяців, на честь Хелловіна заклад прикрасили в золотих і синіх тонах - квітами, гарбузами і вогниками. Тут також проведуть святкову вечірку з діджеєм і чорно-золотим дрес-кодом.

Де знаходиться: вулиця Велика Васильківська, 24

Milk Bar

Не перший рік поспіль Milk Bar є вірним спонсором яскравих фото в Instagram. На кожне свято (не тільки Хелловін) це місце прикрашається тематичними декораціями. У 2020 році кафе прикрасили в помаранчевих і чорних тонах, а на вході посадили гігантське печиво-скелет. Тут також подбали про подачу страв - з торта Червоний оксамит тепер стирчить рука, а в какао плавають привиди з маршмеллоу.

Де знаходиться: вулиця Шота Руставелі, 16

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Good Girl

А тут - справжній шабаш! На честь Хеллоуїна в Good Girl прикрасили вхід гарбузами, сіном, ліхтариками і відьмами. Тут велика тераса, так що можна влаштовувати повноцінні фотосесії великими компаніями. Головне - правильно причепуритися!

Де знаходиться: вулиця Мечникова, 7

Kyiv Food Market

Kyiv Food Market вирішив перетворитися в цьому році в одну суцільну фотозону. Серйозно, весь ринок їжі прикрасили ліхтариками, павуками і кажанами. У центрі композиції красується зловісний гарбуз, а на вході відвідувачів зустрічають похмурі примари в чорних капюшонах.

Де знаходиться: вулиця Московська, 8

Раніше повідомляли, що українці в січні традиційно відзначатимуть Новий рік і Різдво. Спеціально до цих свят уряд приготувавши додаткові вихідні дні. Українців очікують тривалі вихідні в період з 1 по 3 січня і з 7 по 10 2021 року включно.

Як повідомляв Знай.uа, Як оформити субсидію в Києві - у Кличка назвали три способи.

Знай.uа писав, в Україні зростуть пенсії, але не для всіх: у Мінфіні назвали точні суми І категорії осіб.