29 жовтня в Києві сталася пожежа в готельному номері. Пожежників викликали через задимлення та наявність вогню в кімнаті. На щастя, вогонь не забрав життя людей. Про це повідомили в ДСНС.

Пожежники виїжджали в Деснянський район столиці о 21: 10 вечора. Пожежа сталася в готелі, розташованому за адресою проспект Броварський, 18-к.вогонь з'явився в одному з номерів готелю на другому поверсі. Згоріли речі та меблі на площі 5 квадратних метрів.

Постояльці готелю і власник, які перебували в приміщенні почули запах диму і повідомили рятувальників. До приїзду рятувальників вони намагалися самостійно погасити полум'я, але у них не вийшло. До приїзду рятувальників всі люди змогли самостійно покинути будівлю.

Пожежники швидко локалізували та загасили вогонь. У гасінні пожежі брали участь 23 людини і 5 одиниць техніки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що співробітника ДСНС з Дніпропетровської області та двох його спільників підозрюють у підпалах автомобілів в Одесі. За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури повідомлено про підозру співробітнику одного з підрозділів Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області в умисному знищенні чужого майна шляхом підпалу (ч.2 ст. 194 КК України).

Також Знай писав, що в Харкові загорівся трамвай разом з людьми. На ходу загорівся трамвай разом з пасажирами.

Нещодавно Знай передавав, що в Харківській області прогримів вибух. Надзвичайна подія сталася близько полудня. Правоохоронці розповіли, що вибух прогримів в районі газопереробної станції. На площі 200 квадратних метрів сталося задимлення. При цьому пожежі не було.