У четвер, 29 жотня, у Броварах (Київська область) зник 12-річний Іван Бондар.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Головне управління Національної поліції, дитина вийшла з дому близько 12:00, і досі його місцеперебування залишається невідомим.

Прикмети: на вигляд 12-13 років, худорлявої статури, обличчя овальне, волосся світло-русяве, пряме, коротке, очі сіро-зелені.

Був одягненний: куртка синього кольору, сині джинси та кросівки синього кольору, шапка трикотажна чорна.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"При отриманні будь-якої інформації щодо можливого місця знаходження хлопця телефонувати за номером спецлінії поліції "102"", - говорять поліцейські.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Чернівцях зник блакитноокий підліток-роздавав листівки на виборах. 13-річний хлопець вийшов з дому на підробіток, де він роздавав рекламні листівки по вулиці Руській, але додому так і не повернувся.

Також портал Знай.ua писав, що Ліс На Прикарпатті перетворився на лабіринт для молодої пари-гриби вилізли боком. На Прикарпатті сімейна пара вирушили по гриби в лісовий масив поблизу села Нова Гута Тисменицького району і не могли самостійно вибратися.

Також портал Знай.ua писав, що на Закарпатті поліція знайшла зниклу школярку-побачили і прозріли, у всіх є діти. 15-річну ужгородку, яку розшукували рідні та поліція, знайшли у сусідньому селі.