Команда "Слуги народу" в Київській міській раді буде продуктивно працювати на благо жителів столиці і сфокусується на контролі діяльності місцевої влади.

Про це в ході брифінгу заявив голова Київської міської організації політсили нардеп Микола Тищенко. За його словами, фракція СН у парламенті, а також партія президента в цілому, допомагатимуть київській владі, якщо вона працюватиме на благо киян.

"Партія" Слуга народу" і фракція у Верховній Раді готові співпрацювати з місцевою владою в Києві, якщо вона буде працювати в інтересах киян", - підкреслив Тищенко.

За словами нардепа, команда СН представить своїх фахівців для роботи в керівних органах Київської міської ради: "ми зібрали доручення виборців і вже готуємо перші проекти рішень для нової Київради. Кияни з першого дня повинні відчути, що ми виконуємо всі наші передвиборчі обіцянки, і цей меседж я адресую нашій команді, яка стоїть зараз за моєю спиною", - підсумував Тищенко.


Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще