У Києві стався інцидент, який насмішив користувачів мережі. 29 жовтня на одній з вулиць столиці Евакуатор втратив автомобіль, який він віз. Про це йдеться в Телеграм-каналі dtp.kiev.ua.

Аварія сталася на перетині вулиць Пасхаліна і Російської. Як виявилося, на дорозі була ямка, в яку потрапило колесо евакуатора. Вантажний автомобіль підскочив на ній, і машина випала на асфальт з платформи.

Впала машина Nissan був погано закріплений. Він випав, врізався в стовп і перекинувся. Про наслідки аварії нічого невідомо.

Нагадавши, Знай повідомляв, що 27 жовтня в Кривому Розі Skoda влетіла в припаркований Peugeot і перекинулася. За кермом Skoda перебував нетверезий священик, а в машині біля узбіччя – мати з 4-річною дитиною. Жінка отримала множинні травми, її госпіталізували. Батюшка дивом не постраждав.

Також Знай писав, що мешканка міста Мелітополь, що в Запорізькій області, скоїла серію крадіжок, і "погоріла" на санках. Протягом місяця, мешканка міста Мелітополь скоїла злочини. Як виявилося, раніше вона була вже судима, неодноразово.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові сталася масова ДТП за участю українського півзахисника харківського "Металіста 1925" Дмитра Кравченкао. 25-річний футболіст, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння розбив чотири машини, в тому числі свою. Драгер показав 1.85 проміле алкоголю. Що в 9 разів вище норми.