У середу, 28 жовтня, в Києві на вулиці Тростянецькій трапилася серйозна аварія: під час ремонтних робіт потік води змив комунальників. Один з них помер у лікарні.

Загиблий чоловік працював у "Київводоканалі" зварювальником. Йому був 61 рік.

Трагедія сталася, коли робітники знімали з каналізаційної труби заглушку – звідти під великим тиском вирвалася рідина. Струмінь зруйнував інші перегородки, збив чоловіків з ніг і протягнув нещасних 40 метрів по трубі, аж до найближчого колектора. Звідти постраждалих діставали МНСники.

На цьому місці ремонт колектора через перебої з фінансуванням ведуть вже не перший рік. Через це недалеко від виїзду з Тростянецької на Харківське шосе перекрита смуга руху для авто, що створює незручності для водіїв. З самого колектора постійно смердить нечистотами, жителі найближчих будинків неодноразово скаржилися на запах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що українці були за крок від спалення живцем: супермаркет охопило димом. На вулиці Сталінграда, 27 в Оболонському районі столиці України сталася пожежа в одному з супермаркетів "Сільпо".

Також портал Знай.uа писав, що у Львові в будинок до двох немовлят пробрався невидимий монстр - бідні янголята. Займання виникло а шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Унаслідок пожежі були постраждалі - двоє немовлят 2020 року народження, які отруїлися продуктами горіння.

Також портал Знай.uа писав, що з річок Закарпаття виловлюють сміття замість риби, затори на 5 метрів: "Це Індія?" Впродовж двох останніх місяців на Закарпатті розчищають сміттєві затори, що утворилися на річках Боржава і Латориця.