У Києві Служба безпеки викрила одного з командирів "народної міліції ЛНР".

З повідомленні СБУ зазначається, що проти затриманого порушили кримінальну справу. Бойовик виявився уродженцем міста Стаханів (Луганська область).

До так званої "народної міліції" він приєднався в 2014 році, і став заступником командира одного з окупантських підрозділів. Займався ремонтом машин терористів і бронетакової техніки.

Приїхавши на підконтрольну Україні територію, орендував житло і влаштувався на роботу. Щоб це вдалося, пред'являв підроблені документи.

Затриманому повідомили про підозру за статтею "Створення терористичної групи або терористичної організації". Бойовику обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "партія миру" розстрілює людей: Керівник ОПЗЖ влаштував розбірки з пістолетом

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Пальчевський-діючий офіцер спецслужб Росії: Дмитро Гордон зробив гучну заяву в прямому ефірі

Також Знай.ua писав, Андрій Білецький розкритикував опитування від Зеленського