Голова київського осередку "Слуги народу" Микола Тищенко вперше публічно виступив за підсумками виборів, читаючи з листка і запинаючись.

Повідомляє телеграм-канал PavlovskyNEWS.

Тищенко відзначив масову скупку голосів і фальсифікації, через що "слуги" показали посередній результат у Києві.

При цьому він назвав місцеві вибори в столиці особливими, оскільки влада не використовувала чорні технології. Тепер його команда контролюватиме роботу Київради та КМДА, однак готова співпрацювати з Віталієм Кличком.

Нагадаємо, кандидати в Бучанську ОТГ від громадського руху "Рідна країна" повідомляють про невідповідність оголошених результатів виборів до реального голосування. На засіданні деяких дільниць було оголошено одну кількість голосів відданих за партію "Рідна країна", а в протоколи були внесені зовсім інші дані.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Лідер партії Микола Томенко закликав правоохоронні органи втрутитися: "Я закликаю поліцію, прокуратуру і ТВК діяти відповідно українському законодавству, а не з метою догодити окремим політичним партіям і місцевим олігархам. Ви повинні захистити волевиявлення українців. Між іншим, подібна ситуація зараз відбувається в більшості ОТГ Київської області, де місцева влада з місцевими феодалами намагаються сфальсифікувати вибори".

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Калініченко заявив, що "зелені" програли південний схід Медведчуку.

Також портал Знай.ua повідомив, що говорить політичний блогер Сергій Корнак: підвищення тарифів — це вирок.

Також портал Знай.ua писав, що за "уточнення" виборчих списків ведуться бандитські розбірки - експерти заявили про силові втручання.