Поки тисячі киян чекають на найважливіше повідомлення від ЦВК з результатами місцевих виборів, що відбулися 25 жовтня, нині діюче керівництво столиці підготувало для нового складу Київради оновлений графік роботи. А доповненням став оновлений "святковий графік". Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Депутати Київради - фото з Фейсбуку Володимира Левіна
Депутати Київради - фото з Фейсбуку Володимира Левіна

"Карантинна година" та свята на 2021 рік

Відповідне розпорядження № 45 "Про внесення змін до Правил внутрішнього трудового розпорядку працівників секретаріату Київської міської ради, пов'язаних з режимом роботи на період продовження дії карантину" було оприлюднене на офіційному сайті КМДА 29 жовтня.

Згідно з документом, підписаним заступником міського голови, секретарем КМР Володимиром Прокопівим напередодні 28 жовтня, подальший графік працівників секретаріату Київради має змінитися вже за кілька днів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Віталій Кличко - фото з сайту Київради
Віталій Кличко - фото з сайту Київради

Оновлений режим буде впроваджено вже з 1 листопада.

"Унести до Правил внутрішнього трудового розпорядку працівників секретаріату Київської міської ради, затверджених розпорядженням заступника міського голови – секретаря Київської міської ради від 25 грудня 2002 року № 498, такі зміни: у пункті 6.1. цифри і символи «9.00», «18.00», «16.45», «13.00», «13.45» замінити відповідно цифрами і символами «8.00», «17.00», «15.45», «12.00», «12.45»", - зазначено в розпорядженні.

Діятиме затверджений графік впродовж 2 місяців – до 31 грудня, а відповідно, цей "карантинний час" дістанеться і новому складу Київради.

Окрім того, у жовтні були внесені зміни і до "святкового" графіку роботи працівників секретаріату Київради.

КМДА - фото Знай.ua
КМДА - фото Знай.ua

Ми і далі слідкуватимемо за ситуацією в столиці, тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.