У Києві молодий чоловік викинувся з вікна гуртожитку. Він був викладачем одного з київських вузів. Про це пише Телеграм-канал Київ Оперативний.

Чоловік вистрибнув з вікна на 9 поверсі висотної будівлі. Перед цим він залишив прощальну записку. Чоловік був доставлений в лікарню в критичному стані. Правоохоронці ведуть розслідування інциденту.

За попередніми даними він був викладачем у Національному університеті біоресурсів і природокористування. Обставини, що спонукали молодого чоловіка на такий крок з'ясовуються.

Нагадавши, Знай повідомляв, що 27 жовтня на Закарпатті повісився 15-річний курсант військового ліцею. Жахливу знахідку виявила мати загиблого коли повернулася з роботи. Курсант військового ліцею імені Івана Богуна в м. Ужгород покінчив життя самогубством у спальній кімнаті батьків.

Також Знай писав, що невеличке село Мартинівка, що у Старокостянтинівському районі на Хмельниччині знайшли повішеними молодика Василя та маленького хлопчика Світлозара. Руки крихти були обмотані дротом, який сунули в розетку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що 25 жовтня, у Харкові з вікна Чорнобильської інфекціонки вистрибнув і загинув пацієнт. Чоловік був хворий коронавірусом. Пацієнт, якому було 69 років, вистрибнув з вікна четвертого поверху і загинув на місці від отриманих травм. У лікарні повідомили, що він хворів коронавірусом у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.