Кандидати в Бучанську ОТГ від Громадського руху «Рідна країна» повідомляють про невідповідність оголошених результатів виборів до реального голосування.

Так, на засіданні деяких дільниць були оголошені одна кількість голосів відданих за партію «Рідна країна», а в протоколи були внесені зовсім інші дані.

Команда «Рідної країни» домоглась перерахунку голосів.

Цікаво, що така ситуація відбулась на багатьох дільницях Бучанської ОТГ.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Лідер партії Микола Томенко закликав правоохоронні органи втрутитись: «Я закликаю поліцію, прокуратуру та ТВК діяти відповідно українському законодавству, а не з метою догодити окремим політичним партіям та місцевим олігархам. Ви маєте захистити волевиявлення українців. Між іншим, подібна ситуація зараз відбувається в більшості ОТГ Київської області, де місцева влада з місцевими феодалами намагаються сфальсифікувати вибори».