У мережі розповіли про те, як приготувати справжню котлету по-київськи. Результат ВАС приємно здивує.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТаким чином, повідомляється, що італійці називають цю страву «граціозним м'ясом», а французи «повітряної курочкою».
Подають її на маленькій великій кісточці, щоб не обпекти кола. З інгредієнтів вам знадобиться:
Куряча грудка-2 шт;
Вершкове масло-150 грамів;
Борошно-60 грамів;
Панірувальні сухарі - 150 грамів;
Яйця-2 штуки;
Молоко - 100 мілілітрів;
Свіжа петрушка-20 грамів;
Рослинна олія-300 мілілітрів;
Сіль і перець - за смаком.
Спочатку з курячих грудок потрібно зняти шкірку. Кожен шматок розрізаємо уздовж на три частини. Все це варто накрити харчовою плівкою, а також відбити до товщини приблизно 0,5 сантиметрів. Додаємо сіль.
Після цього потрібно нарізати зелень петрушки, і разом з вершковим маслом кімнатної температури розмістити в глибоку тарілку. Заважаємо до однорідної маси.
За допомогою двох столових ложок потрібно сформувати начинку з масла і зелені. Це кладемо в морозилку на п'ять хвилин, щоб начинка не розвалилася.
Після цього загортаємо начинку в філе, і загортаємо в котлети. Все це ставимо в морозильник ще НЕ кілька хвилин.
В цей час потрібно в мисці змішати яйця і молоко, як для омлету.
Котлетки варто поперчити і обваляти в борошні. Це мочимо в яйцях і молоці, і обвалюють в панірувальних сухарях.
Все це обсмажуємо на сковороді з маслом хвилин п'ять. В кінці кладемо блюдо в розігріту духовку ще на 10 хвилин, і можна приступати до трапези.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, ваші рідні не зможуть відірватися від цієї смакоти: швидкий рецепт закуски з баклажанів.
Як повідомляв портал Знай.ІА, заготовки помідорів на зиму без консервації, для борщу, салатів і соусів.
Також Знай.ІА писав про рецепт золотистої перловки з овочами