У Києві вчергове намагаються захопити приміщення Олімпійського коледжу імені І. Піддубного. Про це повідомляють у Національному Корпусі.

«Прямо зараз відбувається чергова спроба рейдерського захоплення Олімпійського коледжу імені І. Піддубного! Поліція знову виконує роль декоративної огорожі, а ректор університету фізичної культури Івас на пару з тимчасово виконуючим обов’язки міністра освіти і науки Шкарлетом вкотре намагаються відняти коледж у студентів!», - пишуть у телеграм-каналі Нацкорпусу.

Також зазначається, що активісти Національного Корпусу вже на місці події, однак поки що сил з боку рейдерів більше, ніж захисників.

«Але зараз нас мало для вирішальної перемоги. Всіх небайдужих закликаємо мобілізуватись та підтягнутись до навчального закладу!», - додають в організації.

Також автори уточнили адресу закладу - вулиця Матеюка, 4, станція метро "Лісова".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото: Нацкорпус
Фото: Нацкорпус

Фото: Нацкорпус
Фото: Нацкорпус

Фото: Нацкорпус
Фото: Нацкорпус

Раніше портал Знай.uа писав про те, що ″Реванш проросійських сил″: у Нацкорпусі прокоментували результати місцевих виборів-2020.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині схопили банду рекетирів: вимагали "данину" щомісяця. На Львівщині однолітки вимагали у сина бізнесменів щомісячну данину та погрожували тим, що його батьки не зможуть спокійно жити та працювати.

Також портал Знай.uа писав, що правоохоронці повинні розслідувати корупцію в НКРЕКП – нардеп.