У Києві розшукують батьків дитини, яку знайшли в одному із скверів міста. Про це повідомляє поліція столиці.

Як зазначається, розшук батьків дитини веде Святошинське управління поліції. Дитину без нагляду виявили на вулиці Котельникова 26.

За словами дівчинки, її звуть Кіра, їй п’ять років. Маму нібито звуть Катя, тата – Саша. Припускають, що вони можуть проживати на масиві Троєщина.

Очевидці розповіли, що спочатку дитина була в сквері із батьками, однак потім ті кудись пішли і більше не поверталися.

Будь яку інформацію щодо батьків дитини просять повідомляти за номерами гарячих ліній поліції.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

«В цьому світі немає жодної поважної причини, яка б пояснила, чому батьки залишають напризволяще своїх дітей. Біс його знає, як зрозуміти логіку цих "мам". Навіть якщо в своєму житті ти колись робив не дуже добрі речі чи мав смертельно згубні звички, це все повинно змінюватися з народженням дитини... Дітей шкода... в їх житті ніколи не буде казки...», «Хтось хоче дітей, але не виходить в силу різних причин, а хтось ось так просто своїх дітей в парку залишає... несправедливо», - пишуть у коментарях до повідомлення кияни.

«Там поруч в лікарні наркомани отримують безкоштовно дозу, поруч також кубла, може, вони там. З цього району, парку, їх багато, вже напівживих, але з дітьми в колясках ходить. Одне з їхніх улюблених місць - саме ця адреса, там маленький магазин. Дивитися страшно на такі «сім'ї»», «Залишили на Святошино, а живуть на Троєщині, спеціально, чи що?», - припускають у коментарях люди.

Нагадаємо, що любителька хоррорів морила голодом немовля і тримала його в шафі

Як повідомляв портал "Знай.uа", 13-річна школярка народила дівчинку і стала жертвою жорстокого цькування

Також, "Знай.uа" писав, що під Херсоном померла породілля з дитиною, порушено кримінальну справу