У ніч на вівторок, 27 жовтня, в Києві невідомі, мабуть, вирішили пожартувати, перетягли контейнери для збору сміття до набережної та викинули у річку.

Це сталося на Русанівській набережній, розповіли працівники комунального підприємства УЗН Дніпровського району. Перекинутими у Дніпрі лежали два повних і один напівпорожній сміттєвий бак.

"Окрім того, що витягнути їх займе зайві години, які можна було б використати для догляду за рослинами, так ще й залучатимемо техніку, адже вручну витягнути повні контейнери не можливо. "Опускаються руки" коли бачиш такі дії", із жалем зазначили озеленювачі Дніпровського району.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тим часом у Запоріжжі двоє дівчаток-підлітків використовували міський фонтан для вживання наркотиків. Інцидент стався в центрі Запоріжжя на людному бульварі Шевченка. Дві дівчинки підліткового віку озброїлися пластиковими пляшками і використовували воду у фонтані в якості "бульбулятора", через який зазвичай курять марихуану.

Нагадаємо, що Слуги народу дійсно економлять бюджетні гроші, навіть на бульбуляторах. Чинний заступник мера Новомосковська Сергій Алексейченко, місцевий кандидат у депутати від" Слуги народу " номер один знімає стрес після важкого виборчого тижня.

Як повідомляв портал Знай.uа, правоохоронці в Херсонській області вилучили при обшуку близько шести кг сушеної і більше одного кг подрібненої і готової до вживання конопель.

Також Знай.uа писав, що на Сумщині вилучили велику партію наркотиків.